Szomorú Karácsony

2011-12-25

sponsored links


Nem hangulatromboló Ünnepi megemlékezést akartam, de úgy érzem, hogy ezt meg kell osztani Veletek, mert ez is a Karácsonyról, a Szeretetrõl szól, csak éppen egy kicsit másképp.

Valamikor egy Karácsony elõtti  napon a szupermarketbe siettem megvenni a maradék ajándékokat, amiket korábban nem tudtam.
Amikor megláttam a sok embert, panaszkodni kezdtem magamnak: " Egy örökkévalóságig fogok itt rostokolni és még annyi más helyre kell mennem"
Végül is át tudtam magam fúrni a játékosztályra és el is kezdtem mérgelõdni az árakon, azon tûnõdve, hogy a gyerekek tényleg játszani is fognak ezekkel a drága játékokkal?
Amíg nézelõdtem a játékosztályon, észrevettem egy kisfiút, aki olyan ötéves forma lehetett,egy babát szorítva a mellkasához. Csak a haját simogatta a babának és olyan szomorúan nézett.
Aztán a kisfiú odafordult a mellette álló idõs hölgyhöz: "Nagyi, biztos vagy benne, hogy nincs elég pénzem, hogy megvegyem ezt a babát?" Az idõs hölgy ezt felelte: " Tudod te is: nincs elég pénzed, hogy megvedd ezt a babát, kedveském." Aztán megkérte a fiút, hogy várjon meg itt öt percet, amíg elmegy szétnézni. Hamar el is ment. A kisfiúnak még mindig a kezében volt a baba.
Végül elindultam felé, és megkérdeztem tõle, kinek szeretné adni ezt a babát? "Ezt a babát szerette a húgom leginkább és ezt akarta a legjobban most Karácsonyra. Nagyon biztos volt benne, hogy a Télapó elhozza neki." Azt válaszoltam, hogy ...

Folytats a blogon ... vikkokucko.blogspot.com/2011/12/szomo...

sponsored links

Keres?s