Szilvás vanília snapsz
sponsored links
A minõségi étkezés híve vagyok, ha ezt eddig nem mondtam volna. Pont nem bánom, ha csak annyit eszem, hogy jól érezzem magam,viszont azt nagyon jót és még az asztaltól is fel tudok állni könnyedén. Szeretem az éttermek és bisztrók menüebédjeit, mert akkor akár 3 -féle ételt is ehetek, és attól a háromtól is jóllakok, nem kell sajnálkoznom azon, hogy bár levest nem ettem, a fõételem fele is ott maradt, de desszertre már nincs kapacitásom, pedig úgy ennék.
Az igazi paradicsom pedig az, amikor Mc fly, és Mrs. Domestos társaságában mondjuk a Lacikonyhán mind a hárman más menüt kérünk ebédre és minden egyes fogást mindhárman megkóstolunk. Ez annyi tesz, hogy összesen kilenc, (vagy nyolc, desszertbõl inkább 2 van) -féle ételt eszünk, de mindegyikbõl csak 2-3 falatot. Persze nem csinálnám ezt se minden nap, de amikor az ember azért megy egy helyre, szeretné megtapasztalni a konyha ízvilágát, ez egy nagyon jó lehetõség. Aztán vissza lehet menni bátran, és enni normálisan.
Amiért elmeséltem,ezt az egészet az az, hogy ez a mai desszert is egy ilyen több fogásos ebéd vége lehet. Kicsi, könnyû, édes, csodaszép. Pont annyi, amennyi bármilyen ebéd után lecsúszik még, és kis adag bár, de annyira finom, hogy nem múlik el nyomtalan az élmény.
A kevesebb néha több,szokták mondani, bár szerintem a több is néha nagyon kevés, mégis maradjunk az elsõ változatnál. Az elkészítésnél a szilva igényli a legtöbb pepecselést, de érezni a végén a vele való törõdést.
Hozzávalók: ...