Szilveszteri menü és ötletek szilveszterre

2011-12-28

sponsored links


Most mintha hamarabb jött volna a szokásosnál... már megint itt van a nyakunkon... a csúfos véget ért karácsonyi menü után szombatra csak egy adag májjal töltött, baconnel körbetekert sült csirkecombot és két salátát volt bátorságom elvállalni. Az egyik majonézes lesz, almával, fõtt sonkával és füstölt sajttal, a másik pedig a jól bevált kapros-lilahagymás lencsesaláta lesz füstölt makrélával. Még egy focaccián vagy pogácsán töröm a fejem, de 31-én még dolgozom, így erre már nem biztos, hogy lesz idõm.
Emellett lesz még a szokásos sült tarja, hurka, fõtt krumpli, párolt káposzta, éjfélkor (ha kibírjuk addig) virsli. Másnap korhelyleves.

Hozok nektek is néhány ötletet, hátha épp jól jön. Olyanokat választottam, amelyek elõre elkészíthetõk:

2. mozzarella golyó + pici levél friss oregánó + szardellába tekert kapribogyó
3. crostini + stracchino sajt + balzsamkrémes-vaníliás trevisoi radicchiokockák (egy serpenyõben szárazon megpirítok két fél fokhagymagerezdet, hozzáadok egy fél trevisoi radicchiot nagyon apróra vágva, megszórom egy csipetnyi õrölt köménnyel és egy csapott teáskanálnyi házi vaníliás cukorral, kicsit karamellizálom, locsolok rá egy kevés balzsamecetet, még ...

Folytats a blogon ... tavolainpiazza.blogspot.com/2011/12/s...

sponsored links

Keres?s