Szilveszteri

2011-12-09

sponsored links


Ez egy nagyon régi családi recept. Alapja a fõtt tojásos keksz, mégis egy egészen más textúrájú sütemény lesz a végeredmény. A keksz ropogós marad, míg ez a lekvártól nagyon puha tésztává válik. Nagy nehézségek és lelki akarat árán lehet abbahagyni az evését. :) Szóval, ha valaki úgy gondolja, akár egyszerre 2-3 féle süteményt is varázsolhat belõle. Nálunk annak idején mindig dupla adag készült. Karácsony elõtt sütötte meg a nagymamám és azért lett valószínûleg ez a neve, mert a felét eltette szilveszterre. Szóval bátran neki lehet állni már most. Karácsonyig eláll.

Hozzávalók:

50 dkg liszt
25 dkg vaj
25 dkg cukor
1 citrom reszelt héja és leve ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/TcskbogrKonyh...

sponsored links

Keres?s