Szilveszteri borsópüré, szalonnás katonákkal

2012-12-29

sponsored links



Mártogatósra, egyfajta kencére vágytunk a napokban. Bármilyen napszakban lehet enni, de szerintem különösen ideális esti vendégváró kis elõétel, amelyhez ráadásul nagyon jól passzolnak a fehérborok! A szilveszteri bulira kifejezetten ajánlható, elkészítésébe még akár vendégeinket is bevonhatjuk :-)

Kell hozzá:
40 dkg zöldborsó (fagyasztott),
2 ek. vaj, só, fehérbors,
3 ek. tejföl, pár evõkanál hús vagy zöldség alaplé, 6 szelet bacon, 3 szelet rozskenyér.

A zöldborsót vajon párolni kezdjük, ízesítjük sóval, fehérborssal. Néhány perc múlva levet ereszt, ha ez nem lenne elegendõ, úgy hús vagy zöldség alaplevet lehet hozzá tenni. Mintegy húsz perc alatt ...

Folytats a blogon ... culinaricum.blogspot.com/2012/12/sziv...

sponsored links

Keres?s