SZILVA CHUTNEY

2011-10-14

sponsored links


Szilvalekvár vajas kenyéren... De finom is tud lenni.. A különleges, francia változata azonban nem vajas kenyérre való, inkább húsok mellé, vendégváró falatok tetejére.

Nekem mindig van a hûtõben egy kisebb üveg borba áztatott aszalt szilva. Már így magában is nagyon finom tölteléknek, húsokhoz. De ez a belõle készült chutney tényleg extra ízvilággal rendelkezik.
Elkészítése nagyon egyszerû! Mivel ez nem a "hagyományos lekvár",  nyugodtan lehet kevergetni. Sõt, ezáltal lehet beállítani a chutney állagát. Aki szereti a nagyobb gyümölcsdarabokat benne, az ne keverje, de aki selymesebb állagot szeretne, kevergesse sûrûn!

A hozzávalók 3 üveg lekvárhoz elegendõek! A kamra polcain fejre állítva hosszú ideg eltarthatóak. Egy díszes üvegbe téve pedig kitûnõ ajándék lehet akár a közelgõ karácsonyra is!

HOZZÁVALÓK ...

Folytats a blogon ... chez-sandra.blogspot.com/2011/10/szil...

sponsored links

Keres?s