Szicíliai padlizsánragu

2011-08-10

sponsored links



Ígéretemhez híven jön még egy, bagetthez vagy kenyérhez adható majdnem szendvicskrém. Jobban mondva egy ragu.

Hozzávalók:

  • 1 kisebb padlizsán (kb. 35-40 dkg)
  • 3-4 darab paradicsom
  • 1 kis fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • kb. 15 szem kimagozott olajbogyó
  • 1 teáskanál apróra vágott kapribogyó
  • olívaolaj
  • 1 teáskanál szárított oreganó vagy 3-4 szál friss oreganó apróra vágva
  • só, frissen õrölt bors
Elõkészítés:

  1. A padlizsánt megmossuk, szárait levágjuk, apróra kockázzuk. Mûanyag tálba téve besózzuk és  ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Kreativkonyha...

sponsored links

Keres?s