Szibériai pelmenyi - Orosz fogások 1.
sponsored links
Márciusban részt vettem egy orosz fõzõkurzuson, ahol rá kellett jönnöm, hogy csupán só és bors használatával csodás ételeket lehet készíteni. Az egyik kedvencem a szibériai pelmenyi lett. Kicsit a raviolihoz hasonlít ez az étel, tulajdonképpen tészta töltelékkel és szósszal. Ami a leginkább meglepett az a hozzávalók egyszerûsége. A füstölt tarja adja meg a karakterét az ételnek és szószként semmi mást nem kíván, mint egy kis tejfölt. Az elkészítéshez azért szükségünk lesz egy jó adag türelemre, hiszen kb. 2 órás munkával lehet szûk 4 adagnak megfelelõ mennyiséget elõállítani. Minden vállalkozó kedvû háziasszonynak ajánlom!
Hozzávalók
Töltelékhez:
- 20 dkg darált sertés tarja
- 20 dkg darált marha felsál
- 2 db közepes vöröshagyma ...