Szezámmal szórt paradicsomos, padlizsános, tofus ragu

2011-08-01

sponsored links


Ma tésztaételt szerettünk volna enni, és mivel van padlizsánunk, padlizsános ragut készítettem.

Kevés vízen újhagymát pároltam, majd erre tettem rá kockára vágott 1 óriás padlizsánt :), 2 gerezd fokhagymát és egy kaliforniai paprikát, 2 paradicsomot.

Sóztam, köménymaggal és nagyon kevés majorannával ízesítettem, "borsikafüveztem", és pároltam, addig, amíg a padlizsán kezdett megpuhulni (kb.5-8 perc).

Majd egy közepes méretû paradicsomkonzervet és kevés olajat, vizet tettem hozzá,  és összefõztem pár perc alatt. Közben tofut pirítottam (olaj nélküli serpenyõben), és ezt is hozzákevertem. A szezámot a legvégén tettem hozzá.

Ha mediterrán ragut szeretnék, ugyanúgy készítem, csak ...

Folytats a blogon ... magdireceptek.blogspot.com/2011/08/sz...

sponsored links

Keres?s