Szezámmal szórt paradicsomos, padlizsános, tofus ragu
sponsored links
Ma tésztaételt szerettünk volna enni, és mivel van padlizsánunk, padlizsános ragut készítettem.
Kevés vízen újhagymát pároltam, majd erre tettem rá kockára vágott 1 óriás padlizsánt :), 2 gerezd fokhagymát és egy kaliforniai paprikát, 2 paradicsomot.
Sóztam, köménymaggal és nagyon kevés majorannával ízesítettem, "borsikafüveztem", és pároltam, addig, amíg a padlizsán kezdett megpuhulni (kb.5-8 perc).
Majd egy közepes méretû paradicsomkonzervet és kevés olajat, vizet tettem hozzá, és összefõztem pár perc alatt. Közben tofut pirítottam (olaj nélküli serpenyõben), és ezt is hozzákevertem. A szezámot a legvégén tettem hozzá.
Ha mediterrán ragut szeretnék, ugyanúgy készítem, csak ...