Szezámmagos lazackockák balzsamos zellerrel és vaníliás karfiolpürével

2012-10-13

sponsored links


A Vaníliavarázs receptversenyére törtem a fejem sós étel témában. Édességekben remekül mûködik, de egyre gyakoribb, hogy sós ételekben használják fel a séfek. És milyen jól teszik. Remekül passzol oda is. Példa rá ez az étel is. Nem is fûznék hozzá többet, csak annyit, hogy nagyon finom volt.

Hozzávalók (2személyre):
Egy kisebb fej karfiol fele, 1 rúd vanília, 2 dl zöldség alaplé, 3-4 evõkanál tejszín, só
1 db zellergumó, só, 1 teáskanál cukor, 1 evõkanál balzsamecet
25 dkg lazacfilé, olívaolaj, só, 3-4 evõkanál szezámmag

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük és a zöldség alaplében puhára pároljuk. Teljesen krémesre pürésítjük, a tejszínnel krémesítjük és hozzáadjuk ...

Folytats a blogon ... vaniliaakonyhaban.blogspot.com/2012/1...

sponsored links

Keres?s