Szezámmagos húsgolyók zöldfûszerekkel

2011-09-17

sponsored links

A szezámmag mániámba lassan beledilizek, mert nem tudom mi mindenbe próbáltam már beleerõltetni, persze nem mindenben volt nyerõ, de olyan meglepõ kombináció is elõfordult, ahol meg éppen hogy nagyon nagyon jól passzolt. A húsgolyóhoz is tökéletes, istenien ropog és pukkannak benne a magok, nem tudom, hogy miért nem elõbb jutott eszembe. A zöldek közül ki ne hagyjátok a zellerlevelet, kellemesen megillatosítja a fasirtkákat. Gergõ szerint az egész kaja esszenciája a szósz. Ezt pedig úgy készítjük, hogy a sütés után a serpenyõben visszamaradt szaftot egy fél deci tejszínnel, egy kanál dijoni mustárral, és újabb marék picire vágott zöldfûszerrel, sóval és borssal jól elkeverjük, és picit forraljuk. Köret sült- vagy petrezselymes krumpli.

Hozzávalók (kb 15 golyóhoz): ...

Folytats a blogon ... mennyeimignon.blogspot.com/2011/09/sz...

sponsored links

Keres?s