Szezámmagos csirke

2014-05-18

sponsored links


Hozzávalók:

60 dkg csirkemell
15 dkg liszt
2 tojás
5 evõkanálnyi szezámmag
2  evõkanálnyi  paprikakrém
3  evõkanálnyi méz
olaj

Elkészítés:

A csirkemellet mosd meg alaposan, majd kockázd fel a húst, és sózd be. Ezután a lisztet keverd össze a két tojással, és forgasd meg benne az összes húsdarabot. A szezámmagot és a paprikakrémet keverd el a mézzel. Bõ, forró olajban süsd ki a bundás húsdarabokat, majd amint megpirultak, szedd ki, és forgasd meg õket a szezámmagos-mézes pácban úgy, hogy abból mindenhova jusson. Ezután tedd õket egy tálba, és már kész is vagy.

Folytats a blogon ... tejmentesetelek.blogspot.com/2014/05/...

sponsored links

Keres?s