Szezámmag fagylalt
sponsored links
Hozzávalók: 250 ml tej, 170 ml tejszín, 2 ek. barna cukor, 6 ek. pirított szezámmag, 1 db tojás.
A tejet, a tejszínt (double cream) és az egészben hagyott pirított fehér szezámmagot egy nyeles lábasba öntöttem. Hozzáadtam egy evõkanál cukrot és felforraltam. Lehúztam a tûzrõl és folyamatos kevergetés mellett belecsorgattam a maradék cukorral habosra kevert tojást, majd 8-10 percig fõztem. Miután kihûlt mûanyag tálba töltöttem és...
A tejet, a tejszínt (double cream) és az egészben hagyott pirított fehér szezámmagot egy nyeles lábasba öntöttem. Hozzáadtam egy evõkanál cukrot és felforraltam. Lehúztam a tûzrõl és folyamatos kevergetés mellett belecsorgattam a maradék cukorral habosra kevert tojást, majd 8-10 percig fõztem. Miután kihûlt mûanyag tálba töltöttem és...