Szezonja van - eper - Fehércsokoládés epertorta

2012-06-08

sponsored links

Szívbõl ajánlom az alábbi tortát elkészítésre. Viszonylag gyorsan készül, feltéve, hogy az epres krémtõl csöpögõ habverõt, ami a konyhapulton hever, nem indítod el véletlenül, és leállítás helyett nem kapcsolod legnagyobb fokozatra..., nos, ezt a lépést kihagyva tényleg hamar megy az elkészítése. Ezt a pontot közbeiktatva kicsit macerásabb a dolog, viszont egészen biztosan eléred vele, hogy a családtagjaid a lakás legtávolabbi pontjára meneküljenek, így aztán van alkalmad - drága nagyanyámat idézve - "a magad csendességében" kitakarítani a konyhát. Bár ha visszagondolok az esetre, nem a "csendesség" az elsõ szó, ami eszembe jut.

Hozzávalók:

25 dkg natúr krémsajt (Philadelphia)

30 dkg fehércsokoládé

1 dl tejszín

1 gr zselatin

18 dkg keksz (most háztartási volt itthon, az is jó hozzá)

10 dkg olvasztott vaj ...


Folytats a blogon ... fakanal.freeblog.hu/archives/2012/06/...

sponsored links

Keres?s