Szezonja van - eper - Fehércsokoládés epertorta
sponsored links
Szívbõl ajánlom az alábbi tortát elkészítésre. Viszonylag gyorsan készül, feltéve, hogy az epres krémtõl csöpögõ habverõt, ami a konyhapulton hever, nem indítod el véletlenül, és leállítás helyett nem kapcsolod legnagyobb fokozatra..., nos, ezt a lépést kihagyva tényleg hamar megy az elkészítése. Ezt a pontot közbeiktatva kicsit macerásabb a dolog, viszont egészen biztosan eléred vele, hogy a családtagjaid a lakás legtávolabbi pontjára meneküljenek, így aztán van alkalmad - drága nagyanyámat idézve - "a magad csendességében" kitakarítani a konyhát. Bár ha visszagondolok az esetre, nem a "csendesség" az elsõ szó, ami eszembe jut.
Hozzávalók:
25 dkg natúr krémsajt (Philadelphia)
30 dkg fehércsokoládé
1 dl tejszín
1 gr zselatin
18 dkg keksz (most háztartási volt itthon, az is jó hozzá)
10 dkg olvasztott vaj ...