Szervusz tavasz!
sponsored links
Most már félvállról veszem az idõjárást, még ha hidegebb is néha a vártnál. Próbálok következetes lenni, így aztán nincs nagykabát, kesztyû, sapka, csizma, aztán persze lehet, hogy nátha lesz a vége, de azért nem számítok rá. Szóval tavasz van, egyre jobban érzem, és bizony én is azok közé tartozom, akiknél már a napsütés és a redõny egyre késõbbi leengedése is hangulatjavítóként mûködik. Örülök a kevésnek, hogy aztán jöjjön majd a többi, és persze minél hamarabb. Gyaloglás, erdõ, próbatekerés a megszerelt lábbal, kertészeti híradó, jövés-menés, születésnap és egyre több tavasz a konyhában is. Addig meg próbálok várni. Mondjuk türelemmel.
A mai bulgur passzol a hangulathoz, színes, ropogós, van benne zöldség, gyümölcs és fûszernövény is, zöldhiány esetén nyugodtan alkalmazható. A pénteki vacsorára készült, ha jól emlékszem, a végén sikerült megelõznie a lencsesalátát, ezért írom most nyugodt lelkiismerettel, hogy jól sikerült.
Itt a vége, jön a recept.
Almás-mogyorós bulgur ...