Szerecsendiós, sárgaborsó krémleves

2012-09-25

sponsored links



Sokan nem kedvelik a sárgaborsót, aminek valószínû okai, a hajdani, iskolai menzás emlékekben keresendõ. Viszont, ha finoman elkészítjük, újra a rajongóivá válhatunk. Hûvösebb õszi estén, kiváló melegítõ étel. Nem utolsó sorban pedig, pénztárcakímélõ fogás.

Hozzávalók 4 személyre:
25 dkg sárgaborsó
3 dkg füstölt szalonna
1 kis darab füstölt szalonna bõrke, vagy füstölt hús
1 db közepes burgonya
1 közepes fej vöröshagyma
2 db babérlevél
3 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál õrölt kömény
só, fehérbors ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Szilvsgombc/~...

sponsored links

Keres?s