Szenteste napja Anyánál és a húgoméknál
sponsored links
Ma családi hagyományunk szerint Anyánál ebédeltünk.A menü: 2 féle leves: Húsleves és Halászlé-én ebbõl ettem,mivel köztudottam imádom,de ez volt a legfinomabb halászlé a világon!!!!Többféle magyar halból készült sok órán át,megérte a munkát! 2.fogás: Töltött káposzta és Rántott hús volt lightosan,de mi csak a káposztáig jutottunk.Desszert: Zserbó, Kókusztekercs, Citromvarázs, Lekváros piskóta.
Én egy tányért jól megpúpoztam a sütijeimmel,s az is ott figyelt várva,hogy anyum majd úgyis "elpusztítja":)
Az ajándékok közt volt gasztroajándék is-méghozzá egy 24 db-os minimuffinsütõ!Ilyenem még nem volt!
Közben voltunk a húgoméknál is az új házukban.Bence bohóckodott végig,én pedig Mikulás nénit játszottam:))
Itt van pár fotó a kíváncsi ...