szejtánvirsli

2012-03-01

sponsored links


Ismét bocsi azoktól, akik nem szeretik ezt a böjti-vegás vonalat és a nemhúsokat. Viszont akik szeretik, azok örüljenek. Kikísérleteztem egy remek, ízben fantasztikusan virslire hasonlító puha szejtánt, ami egyszerûen tényleg, de tényleg nagyon finom. Nem akartam a virsliízre hasonlítani annyira, amennyire a virsli teszi, hogy elfedje a mindenféle darálmány ízét, mégis meglepõ a hasonlóság- csak ebben nincsenek darált állati részek. A titok: a zellermag!

SZEJTÁNVIRSLI 4 db

- 2 ek. csicseriborsóliszt
- 2 ek. sörélesztõpehely
- 5 ek. szejtánpor
- 1 tk. pirospaprika
- fél tk. örölt zellermag
- 2 tk. cukor ...

Folytats a blogon ... kolisgurman.blogspot.com/2012/03/szej...

sponsored links

Keres?s