Szegfûgombás, podagrafüves, fetasajtos pirítós medvehagyma zöld termésével turbózva

2017-07-29

sponsored links


Az erdei-mezei gombák talán leggusztább állapota nekem valami ilyesmi.


A szegfûgombákat megtisztítva fokhagymás vajon pirítottam. Amikor eleget pirultak, õrölt borssal, apróra vágott friss podagrafûvel és petrezselyemmel fûszereztem, majd durvára morzsolt, füstölt fetasajttal hoztam össze. Mindezt még melegen pirítósokra halmoztam, majd még megszórtam füstölt fetasajttal és a medvehagyma friss, még zöld termésével. 
Ui: Még tavasszal készült. Máskor, ha van szegfûgomba, medvehagyma kaprival készíthetõ. Podagrafû szinte egész évben van, ha sûrûn szedjük vagy kaszálják. 


szegfûgomba konzervek házilag

Folytats a blogon ... erdokostolo.blogspot.com/2017/07/szeg...

sponsored links

Keres?s