Szegedi Halászcsárda - lefelé (?)
sponsored links
Sok szépet írtam a nyitás után a Szegedi Halászcsárdáról. Már nem fogok pontyot a Balatonon, így nagyon örültünk, hogy van végre a fõvárosban vállalható minõségû halászlevet szolgáltató hely.
Az elmúlt másfél év során vagy tízszer megfordultunk Frank Sándor csárdájában. Nem tudtam nem észrevenni, hogy az elsõ látogatáskor még valódi tejszínhabbal koronázott somlói tetején már a második látogatáskor mûtejszín csücsült, de ez olyan nagyon nem izgatott, a lényeg a jó halászlé. Az árak emelkedtek, aztán idén nyáron történt valami a halászlével: még sûrûbb és túlzottan csípõs lett, amit nehezen értek, ha valahol friss csípõs zöldpaprikát szervíroznak mellé. Emlékszem egy borjúpaprikásra is, aminek az alapanyaga nem nagyon hasonlított borjúra. Meg egy cézár saláta nevû félreértésre...
A vendégek egyre nagyobb részét csoportok teszik ki. Talán nem elég az á la carte vendég, talán gyúrnak a csoportokra, egy biztos: a turistákra-alkalmi vendégekre alapozott forgalom gyakran nem tesz jót a ...