Szecsuáni csirkeszárnyak - a Blogkóstoló 10. fordulójára

2013-08-09

sponsored links


Elérkezett a várva várt blogkóstoló, méghozzá a 10. A forduló háziasszonya ezúttal Kisildi. Abban a szerencsében volt részem, hogy a mezõny egyetlen férfi jelentkezõjénél böngészhettem. Mûkedvelõ Hedonista egy igencsak érdekes blogot vezet. Telis tele van finomabbnál finomabb ázsiai ételekkel. Sok sok kínai, vietnami étel receptje sorakozik. Elsõ nekifutásra mángoldos ricottával töltött kagylótésztát szerettem volna fõzni, de égen földön nem kaptam, olyan klassz nagy kagyló tésztát. Volt egy mágneses recept, ami újra és újra közelített felém, a szemem elé került, de gondoltam : Áh, ez túl csípõs! De mégsem tudtam neki ellenállni. El is készítettem. Az a kétszer csípõs fajta ha értitek mire gondolok. De isteni. Nagyon szeretem a csípõs csirkeszárnyakat. Ez pedig igazán tüzes volt. nem spóroltam semmivel, ment bele chili, gyömbér szecsuáni bors rendesen. Megfogadtam Sára tanácsát és tettem hozzá én is káposztát, viszont a paprikát kihagytam belõle. Tényleg enyhít valamennyit a csípõsségén.
Jól jártam, mivel a szecsuáni bors kivételével minden volt itthon, így nem is kellett sok mindent vásárolnom, az ételhez. A blogot csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a különleges ételeket. Valljuk be aki ismer az tudja nem éppen a fõételekrõl híres a blogom, de örülök, hogy egy ilyen finomság is felkerült hozzám. Bár ha meggondolom a spenótos bundás kenyér is isteni lehet. :) Ami még plusz, hogy egy hét alatt kétszer is elkészült nálam.

Szecsuáni csirke szárnyak: ...

Folytats a blogon ... bbanyucikeszitenel.blogspot.com/2013/...

sponsored links

Keres?s