Szarvassült sherry mártással

2012-11-25

sponsored links


Bármilyen hihetetlen ez egy nagyon gyors étel! Extra, mutatós, amolyan villantós falat.
A férjem vadászik, és szerintem a vadászat egyetlen értelme, ha tele van a fagyasztó jobbnál-jobb vadhúsokkal, persze szezontól és szabályoktól függõen.
A dám szarvashús nagyon izgalmas húsfajta, mert egymás mellett sült a comb és a karaj, mégis teljesen más ízvilágúak lettek. Egyik jobb, mint a másik:)

Hozzávalók 6 személyre:

1,5 kg szarvashús, 1 dl ribizlizselé, bors, só

A mártáshoz:
a sült leve, 50 g vaj, 1 dl sherry (vagy jó minõségû száraz vörösbor), kb. 1 ek. liszt ...

Folytats a blogon ... bakeann.blogspot.com/2012/11/szarvass...

sponsored links

Keres?s