Szarvaspörkölt

2011-11-11

sponsored links

Nincs vadász a családban, ritkán jutunk vadhúshoz. Nem, mintha ne lehetne manapság már egyes boltokban is hozzájutni, de az azért mégiscsak más. Ráadásul nem is örvend nálunk osztatlan népszerûségnek. Ezúttal azonban nagyon rákívántam, ahogy megláttam a húsos pultban a konyhakész szarvas pörköltnek valót. Eredetileg szarvasgulyásnak szántam (ebbõl eddig a Vidróczkiban ettük a legjobbat Mátraszentistvánon), de aztán rájöttem, hogy 80 dkg húsból igen tisztességes mennyiségû leves lesz ám, a család viszont elég hiányos lesz a következõ napokban. Így aztán maradt a pörkölt. Aki szereti, annak nagyon ízlett, aki nem bírja a vadhúst, annak nem annyira. Hát így megy ez.

2 nagy fej hagymát apróra vágtam és

1 evõkanál sertészsíron üvegesre pirítottam. Dobtam rá

pár szem borókabogyót és szegfûborsot (mozsárban összetörve), majd a ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2011/11/11/szar...

sponsored links

Keres?s