Szarvaspörkölt bográcsban

2012-05-07

sponsored links


Nem vagyok egy nagy húsevõ, de a vadhúst nagyon szeretem, és bármikor szívesen fogyasztom. A vadhúsok könnyebben emészthetõek más húsokhoz képest, jóval egészségesebbek, tisztábbak.
Ezt az ételt erdõn készítettük, egyik kirándulásunk alkalmával. Elõször mindenki húzta az orrát, amikor bejelentettem, hogy szarvast lesz a menü. Aztán amikor megkóstolták, nem gyõzték dícsérni. Szóval, végül is volt aki elfogyassza :))

Hozzávalók:

  • 1,5 kg szarvascomb
  • 5 fej vöröshagyma
  • 3 zöldpaprika
  • 3 paradicsom
  • kb 10 dkg  mangalicazsír (esetleg sertészsír, de semmiképp sem olaj!)
  • 3-4 cikk fokhagyma
  • 3 babérlevél
  • 3 dl vörösbor
  • só, bors, pirospaprika ...

Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2012/05/szarva...

sponsored links

Keres?s