Szarvaslábszár pirított kenyérkockákkal

2014-04-10

sponsored links


Ezt az ételt még Ivóban készítettem az Erdélyi konyha munkatársainak találkozóján, februárban., Adél segítségével. Nagyon finom, különleges, igazi ünnepi fogás. Szarvaslábszár helyett természetesen borjú- vagy marhalábszárból is elkészíthetõ, bár azért nem ugyanaz lesz...

Szarvaslábszár pirított kenyérkockákkal

Hozzávalók 4 személyre: 8 darab vastag, vörösborban pácolt szarvaslábszár, 1 liter száraz vörösbor, 2 nagy hagyma, 4 sárgarépa, 4 közepes paradicsom, 1 csokor szárzeller, 3 dl száraz fehérbor, 4 dl marhahúsleves, só, bors, 2 babérlevél ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2014/04/e...

sponsored links

Keres?s