SZARVASGOMBÁS LIBAMÁJTERRINE TOKAJI ASZÚBAN PÁROLVA
sponsored links
Imádjuk a libamájat. Már készítettem belõle ezt is, meg azt is, de már régóta szemeztem egy terrinnel is. A legtöbb recepttel az volt a bajon, ami a neten kering, hogy zselatint tartalmaznak. A zselatin és én azonban nem vagyunk egymással barátságban, így nagyon sokszor el sem készítek dolgokat, amelyekbõl nem kihagyható. Pedig tudom, hogy ma már léteznek növényi eredteû zselésítõk, de akkor sem. Valahogy a zselé állag nem jön be nekem. De, ez a terrine enélkül készült, és isteni lett. A kötelezõ alap szakmai irodalom ezúttal Mautner Zsófi, (Chili és Vanília) hasonló terrinje volt, itt olvashatjátok. Ezzel a recepttel kívánok mindenkinek nagyon Boldog és Békés Karácsonyi ünnnepeket!
Hozzávalók egy 20 cm X 10 cm-es, 7 cm magas sütõformához: ...