Szarvas T-bone steak vörösboros mártással, párolt vegyes zöldségekkel és krumplipürével
sponsored links
Egy baráti vacsora alkalmával került terítékre ez a fogás. Egy telefonnal kezdõdött, ami nagyjából így hangzott: "Helló,otthon leszel este? -Igen, miért? -Van nálam pár szép szelet szarvasgerinc, szerinted tudunk vele valamit kezdeni? - Naná! Szerintem biztos kitalálunk valamit, hozzátok, és megcsináljuk vacsorára. Ja, és bort is hozzál ami passzol hozzá!? Hát így valahogy. Egy gyors felmérés a hûtõben és a kamrában, hogy mivan itthon, majd még egy telefonos konzultáció, hogy mit vegyenek meg a vacsorához ha idefelé jövet beugrik egy boltba, aztán a többi már ment a maga menetében, hogy végül egy jó kis közös fõzõcskézésbe, evészetbe és borozgatásba torkolljon az este...