Szarvas-steak vörösáfonya mártással

2011-11-28

sponsored links


Készülõdés

Az elmúlt héten végére értem ablakpucolásnak,nagytakarításnak,lakásdíszítésnek.Magam is meglepõdtem milyen gyorsan haladtam.Ez többek között annak is köszönhetõ,hogy a pici lány is besegített:a szokottnál is tündéribb volt,és délutánonként 3-3,5 órákat aludt.
Így a következõ hetekben ráérõsen tudok szaloncukrot készíteni,sütögetni. S a finom illatok és a gyertyák fénye mellett lassan a lelkünk is díszbe öltözik az év legcsodásabb ünnepére.

Szarvas-steak vörösáfonya mártással

Ausztriai bevásárlás során akadt meg a szemem egy tálca, rövid szavatossága miatt alaposan leértékelt szarvashúson.Hirtelen ötlettõl vezérelve landolt a kosaramban.Aztán itthon egyfolytában azon járt az eszem,mit is fogok csinálni a három gyönyörû,steaknak való hússal.Mert eddig csak pörköltnek való vad-és marhahússal volt dolgom.
A családi kupaktanácsba bevontuk a húgom,mivel õ gyakran készít steaket marhahúsból.S arra jutottunk,hogy keresztben még ketté kellene vágni a szeleteket,mert elég vastagok.Ezenkívül megszavaztunk neki egy pácot frissen õrölt bors,szétnyomkodott ...

Folytats a blogon ... alegjobbotthon.blogspot.com/2011/11/s...

sponsored links

Keres?s