Szardíniás pizza cukkinivel és fetával
sponsored links
Szombati ebéd volt. Szokás szerint nagy adag pizzatészta, természetesen több részre osztva. Jó része a szokásos rakománnyal, jelen esetben szalámival, tükörtojással, a kisebb része képezi a címben megadott új variációt.
S ami még új: miután jól körbejártam a témát, hasznos tanácsokkal láttak el nálam hozzáértõbbek, most elõször bátorkodtam este bedagasztani a tésztát, ami csak másnap délután 2 körül került ki a hûtõbõl. Szóval kb. 15 órát töltött a hidegen és kutya baja sem lett. Hogy pontosan hogy is készült, azt kicsit késõbb lejegyzem.
Szardíniás pizza cukkinivel és fetával
A tésztához:
-3 ek. olívaolaj
-3 dl víz
-1,5 tk. só
-50 dkg liszt ...
S ami még új: miután jól körbejártam a témát, hasznos tanácsokkal láttak el nálam hozzáértõbbek, most elõször bátorkodtam este bedagasztani a tésztát, ami csak másnap délután 2 körül került ki a hûtõbõl. Szóval kb. 15 órát töltött a hidegen és kutya baja sem lett. Hogy pontosan hogy is készült, azt kicsit késõbb lejegyzem.
Szardíniás pizza cukkinivel és fetával
A tésztához:
-3 ek. olívaolaj
-3 dl víz
-1,5 tk. só
-50 dkg liszt ...