Szamóca lekváros bukta
sponsored links
Teljesen olyanná válok, mint egy jó nagymama, aki süt fõz az unokáknak és szép kelt kalácsokat, buktákat nem is akármiket!:-)
Na a szép erõs túlzás, de azért buktának tûnik, még a formázást gyakorolnom kell, de a tészta levegõs, ízletes és a szamóca lekvár, pedig isteni ötlet volt, fõleg, hogy Balatonfenyvesen a helyi manufaktúrában vásároltam, pontosabban a Hubertus Hof vendég házban, ahol rendszeresen megfordulunk, ami egy szuper hely, mennyei konyhával és most már saját készítésû lekvárokat, repce étolajat, tökmagolajat is készítenek a helyi gazdaságok segítségével, Terra Pannonia név alatt, érdemes rájuk keresni, mert tényleg nagyon jó minõségû, amit készítenek, a konyhájukat is azért imádom, mert fõként vad ételekre specializálódnak és az is a frissen lõtt saját vadállományukból készül, így mindig, minden friss és nyam-nyam-, imádom, a nagy specialitásukat fõként a bereki galuska néven futó, isteni desszertet! Jó hosszú ez a mondat!:-)
Na, de térjünk vissza a címbe szereplõ buktákhoz: egy szónak is száz a vége a szamóca lekváros bukta, isteni, friss, tavaszi és enni kell!
Hozzávalók: ...