Szamosújvári töltött karaj

2012-07-18

sponsored links


Hozzávalók: 70 dkg kicsontozott karaj, 15 dkg füstölt tarja, 1 tojás, 1  hagyma, 1 kiskanál zsír, só, bors, petrezselyem levél; a sütéshez: 1 kanál zsír, 8 db. kis vöröshagyma

Elkészítése: A karajhúst hosszában kifúrjuk, és  a kikerült húst a fõtt tarjával együtt megdaráljuk.  A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk, majd a zsíron megdinszteljük. A darált húst összekeverjük a hagymával, a felvert tojással és az apróra vágott petrezselyemmel, sóval és borssal ízesítjük, és megtöltjük vele a karajt, majd bedörzsöljük a zsírral és megszórjuk borssal. Tepsibe helyezzük, mellé tesszük a félbevágott apró hagymákat, kevés vizet öntünk alája és sütõben lassan átsütjük, míg a teteje meg nem ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2012/07/sz...

sponsored links

Keres?s