Szalonnás meggyel töltött kacsacomb, rizslepénnyel

2012-03-17

sponsored links



Nagyon különleges, pikáns kacsacombot készítettem. A kacsahús, amúgy is a kedvenceim közé tartozik, de általában csak simán fûszerezve, fokhagymával, rozmaringgal szoktam sütni. Most egy kissé más összeállításban készítettem. Mondanom sem kell, nagyon finomra sikeredett. Aki szereti a hús-gyümölcs párosítást, annak ajánlom, próbálja ki ezt a változatot.

Hozzávalók 2 személyre:

Szalonnás meggyel töltött kacsacomb, rizslepénnyel
2 db kacsacomb
A páchoz:
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 evõkanál sárgabaracklekvár
1 mokkáskanál, durvára darált színesbors keverék
3 ágacska friss rozmaring ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Szilvsgombc/~...

sponsored links

Keres?s