Szalagos farsangi fánk újra

2013-01-19

sponsored links


Az idei év több tekintetbõl sem indul jól.Végsõ búcsút vettünk egy szerettünktõl,aggódunk valaki más miatt,próbáljuk helyretenni a testi-lelki egészségünket és túlélni...

Azért az étkezésrõl nem feledkezünk meg...
Farsangi idõszakban kötelezõ ezt a bevált receptet követni és fánkot sütni.A receptet már korábban közöltem: Itt .Több gasztroblogger társam rendelkezik ezzel a recepttel,de most újra felteszem én is.
Házi sárgabarack lekvárral frissen a legfinomabb!

Szalagos farsangi fánk

Hozzávalók a tésztához: 70 dkg liszt, 5-6 jókora evõkanál porcukor, 1 egész tojás, 3 tojássárgája, kb. 7 dkg olvasztott vaj, kb. fél dl rum (nem aroma!), 3 dl tej, 3,5-4 dkg ...

Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2013/01/s...

sponsored links

Keres?s