Szaladnak a napok
sponsored links
Sok dolog kering a fejemben, és közben néha egészen elképeszt, milyen gyorsan elszaladnak mellettem a napok. Nem ez volt a legjobb évem, ezért nem fogok könnymorzsolós melankóliával búcsúzni tõle, de most, hogy már távolodom a balesettõl, és kezd felejteni a szervezetem is, nagyon tudok örülni a decemberi készülõdésnek. (Egyik nap a piacról hazafelé tartva tudatosult bennem, hogy igen, most sietek, és ne nevessenek, de direkt próbáltam megelõzni az elõttem járókat. Egy kis öröm, nekem.) Szóval sok az ünnepi terv, valami már alakulóban, készülõben, mások várakoznak, ha sikerül, beszámolok. Ha nem, talán úgy is.
A mai recept beilleszthetõ a decemberi hangulatba, már csak a hal és a narancs miatt is. A füstölt makrélát ajándékba kaptuk, és szerettem volna, ha történik vele valami, nem esszük meg csak úgy, és most ne kérdezzék, miért, nem tudnám megmagyarázni. Rövid kamraszemle után jött a narancsos gersli ötlete, amit igazából fõzni kell, a füstölt makrélához nyilván nem ...