Szaftos és ropogós: disznótoros - hurka, kolbász - cserépben sütve
sponsored links
Ugye, hogy mindenki belefutott már nyúlósbõrû, vizenyõsre sütött hurkába, száradásig vagy alul sütött kolbászba valahol? Olyan egyszerûnek tûnik hurkát és kolbászt sütni, és valójában az is, csak ezt is megfelelõen kell csinálni.
Nekem a tepsis változat is bejött korábban a hurka és kolbászsütésre, az utóbbi idõben viszont befogom a cserépedényeimet erre a célra.
Az a tapasztalatom, hogy cserépben a hurka és a kolbász szaftos marad, mégis szép ropogósra sül. Fogalmam sincsen, hogy az én verzióm-e a legjobb, de hogy finom disznótoros kerül ki a sütõmbõl, az egyszer már biztos.
A sült kolbásznak való most nem házi vágásból volt, hanem a csabai kolbász fesztiválon vettünk, sajnos nem ...