Szaftos currys csirkecombok zöldborsós rizzsel
sponsored links
Délutánra kiolvadt a 4 egész csirkecomb, amit reggel vettem ki a mélyhûtõbõl, így ebbõl készült ma vacsora. Valami szaftos fogásra gondoltam, a sütõt nem akartam beindítani ehhez a 8 húsdarabhoz, ezért most nem sütöttem, hanem fõztem a combokat. Köretnek sima fõtt rizst akartam készíteni, aztán úgy elbambultam, hogy levágtam a fõzõtasakok tetejét, így kénytelen voltam változtatni az eredeti elképzelésemen, párolt rizs készült, és ha már párolt rizs, akkor tettem bele egy kis zsenge borsót is, hogy némi rostanyag is kerülhessen a szervezetünkbe.
Hozzávalók:
A currys csirkecombokhoz: 1 fej hagyma, kevés olaj, 4 egész csirkecomb kettévgáva (4 alsó, 4 felsõ comb), 1 púpos fehér kanál ételízesítõ, 2 fehér kanál hot madrass curry por, õrölt bors, 2,5 dl forró víz, esetleg kevés só.
A rizshez: ...