Szafaládés tojáslepény
sponsored links
Mi is lehetne finomabb, mint egy jó kis tojáslepény, fõleg ilyenkor, amikor ennyi zöld kínálja magát?
Szafaládés tojáslepény
Hozzávalók 2 személyre: 1 pár szafaládé, 4 tojás, 2 szelet kenyér, csipetnyi só, 1 evõkanál apróra vágott petrezselyem, 2 evõkanál olaj.
Elkészítése: A kenyeret apróra tördeljük és egy keverõtálba tesszük. A tojásokat felverjük, ráöntjük a kenyérre és hagyjuk, hogy alaposan beszívja, majd megsózzuk, hozzákeverjük a petrezselyemzöldet. Egy alaposan kiolajozott serpenyõbe töltjük, a tetejét szépen kirakjuk a karikára vágott szafaládéval. Megsütjük az alját, majd ráborítunk egy másik serpenyõt és ennek segítségével megfordítjuk és a másik felét is megsütjük. Felszeleteljük, teljes kiõrlésû bagettel tálaljuk.