Szafaládés clafouti
sponsored links
Debreceni párost is írhattam volna, de elfogadok minden egyéb jelzõt is, ami ráillik erre a halovány szójás vizes húsnak tûnõ színre. Úgy vagyok ezzel a clafoutival, mint Cyrano „...Lírailag: „Kagyló ez....?...Mert magamat kigúnyolom, ha kell, De hogy más mondja, azt nem tûröm el!"
Amúgy eltûröm, csak legalább legyek én az elsõ, és egyben átadom a lehetõséget, hogy kitaláljátok mit rakhattam bele. Engedjétek szabadon a fantáziátokat.A hozzávalóknál fel fogom tüntetni szafaládé néven, amit csak akkor javítok, ha megvan a megoldás. Eredetileg nem is akartam felrakni ezt a receptet a fotók kritikán aluli volta miatt, de most ilyen õszinte hetet tartok, a rendõrt is bevallottam, és ha így folytatom, lehet, hogy ...
Aki elsõre helyes választ ad, azt ha ismerem, meghívom egy kávéra, (remélem ennek tudatában dõlnek majd a tippek) ha nem ismerem, akkor nem merem meghívni, de ha szeretné, kaphat egy vendég posztot, egy általa készített ételrõl, persze csak ha bevállalós, és kedve tartja.
Maga a calfouti egészen más arányú volt, mint amikkel eddig én találkoztam, ezért is készítettem ...