Szabó Gyuri bácsi füvesember elõadása

2011-09-30

sponsored links


Nemrég ért véget Szabó Gyuri bácsi füvesember elõadása itt Zalaegerszegen. A Göcsej Baranta Körnek köszönhetjük a szervezést. Rengetegen voltak (ha lett volna csillár, elmondhatnám, hogy még onnan is emberek lógtak), ami nagyon örvendetes, mert nagyon nagy szükségünk van ma erre a fajta tudásra.

(kép forrása:www.gyorgytea.hu)

Gyuri bácsi elmondott néhány nagyon aggasztó elõrejelzést is, és adott tanácsokat gyógyfüvekrõl is, konkrét betegségek megelõzésére illetve gyógyítására. Jó volt látni egy embert, aki 83 évesen teljes fizikai és szellemi erõrõl tett tanúbizonyságot. Élõ példája tudományának. Látszik hogy idõs ember, de nem öregember. Fiatalos, igazi szép idõs ember. Ritkán látni hasonlót. Ahogy mondotta: tesz is érte nap mint nap, hogy jó egészségnek és teljes erõnek örvendjen. És ezt tanácsolta nekünk is, igyuk a megelõzõ teákat, vigyázzunk szervezetünk harmóniájára, s akkor mi is hosszú életûek és egészségesek leszünk ezen a földön.
De muszáj elmondanom az aggasztó elõrejelzéseket is, amit nem Õ talált ki, komoly kutatások eredményei. És ez szorosan kapcsolódik az étkezéshez. Arról beszélt Gyuri bácsi, hogy ma annyi kemikáliát eszünk meg az élelmiszerekben, hogy ha így folytatjuk, pár évtized múlva az emberiség 7%-a marad csak életben. És ha így folytatjuk, negyven év múlva az emberi faj éhen hal. Mert a mûtrágyák és egyéb vegyszerek elpusztítják a talaj és ökoszisztéma megújulóképességét, gyakorlatilag halottá válik a Föld. Nem fog tudni semmi sem megteremni benne. Tudom hogy ezek nagyon sötét jóslatok, de ami már ma is tény: egyetlen boltban vásárolt készételben minimum 10, de van amelyikben több száz adalékanyag van, és ezek mellett egyetlen molekula élõ tápanyagot sem tartalmaznak. És csodálkozunk, hogy egyre több gyerek és felnõtt lisztérzékeny, tejérzékeny, asztmás, hiperaktív és még lehetne sorolni a szomorú sort. Szóval nagyon nem mindegy, mit eszünk és mit esznek a gyerekeink. Fontos, hogy olyan helyrõl vásároljunk, ahol nem mûtrágyáznak, permeteznek, stb... és ha lehet, fõzzünk magunk. Aki teheti, akinek van kiskertje, csináljon konyhakertet, ültessen gyümölcsfákat. Gyuri bácsi erre az õsi mondást ismételte: az vagy, amit megeszel. Itt még elmondta azt, hogy ...

Folytats a blogon ... szellemafazekban.blogspot.com/2011/09...

sponsored links

Keres?s