Szabálytalan pakora spárgából, paradicsomszósszal

2012-05-16

sponsored links


Szabálytalan azért, mert nem kellett volna elõtte párolni a zöldséget, de miután elég dundik voltak a spárgák, nem mertem kockáztatni, hogy kemények maradnak.
A szósz isteni volt hozzá; eredetileg nem is ehhez szántam, menet közben döntöttem, hogy "keményebben" fûszerezem, indiaisra. Igaz, nem tettem bele csatnihoz illõ mennyiségû cukrot, de fogyókúrán vagyunk itthon... (Ez a szósz egyébként különféle fûszerekkel és még más gyökérzöldségekkel is variálva sok ételhez jó lehet, ennek a maradékát pl. rántott tengeri hal + sült krumpli pároshoz ettük meg, azzal is teljesen jó volt.)

Remélem, Hémangi és Renáta nem koppint majd a fejemre, hogy valamit nagyon rosszul csináltam:)
A fotót nézzétek el nekem, (nappali) sötétség volt, nem igazán sikerült jól kihozni belõle a színeket.

Hozzávalók 2 személyre

30 dkg zöld spárga
7 dkg csicseriborsó liszt
3 dkg finomliszt
1/2 kávéskanál asafoetida ...

Folytats a blogon ... katakonyha.blogspot.com/2012/05/szaba...

sponsored links

Keres?s