Sz?kelyk?poszta pulykanyakkal,z?z?val.
sponsored links
Sz?kelyk?poszta ink?bb t?li ?telnek mondhat?,most m?g nincs meleg ,?gy pont j?l j?tt.Nem a szok?sos ?sszetev?kkel k?sz?lt,a pulykanyak,j? puh?ra f?zve a z?z?val...j? cupp-cuppos lett.
Hozz?val?k:
2 doboz pulykanyak
800 gr z?za
2-3 szelet h?zi f?st?lt szalonna--nagyobb darabra v?gva
100gr h?zi f?st?lt kolb?sz karik?zva
3-4 db hagyma --kock?zva
4 gerezd fokhagyma reszelve
f?l poh?r s?ritett paradicsom
2 zacsk? savany? k?poszta
1 poh?r tejf?l,2 kan?l liszt --habar?s
s?,bors,borsikaf?,3-4 bab?rlev?l,chilidara,met?l?hagyma,pirospaprika
A szalonn?t,kolb?szt kicsit pir?tom olajon,hozz?adom a hagym?t,fokhagym?t,pirospaprik?val,paradicsommal p?rk?ltalapot k?sz?tek.A h?sokat is beleteszem ?s annyi vizet,hogy ellepje.F?szerezem.Lass? t?z?n f?z?m.Amikor puhulnak a h?sok,a savany?k?poszta ker?l hozz?.Ha k?szen van,habarom,j?l ?sszef?z?m--ut?na ?zes?tek,ha kell.Nagyon szeretj?k ezt a v?ltozatot.Ar?nylag gyorsan elk?sz?l.Tejf?l j?het m?g hozz? ?s az elmaradhatatlan puha keny?r!!!Nagyon finom.
J? ?tv?gyat k?v?nok....MARI