Svájci gyökérkenyér-Pain Paillasse

2011-09-05

sponsored links

Ti is voltatok már úgy blogügyileg, hogy hirtelen tele lesz a hócipõtök? Félreértések elkerülése végett, továbbra is szeretem én ezt a kis játékot, amit gasztroblognak hívnak, nem is szándékozom abbahagyni. Persze most is sütök - fõzök, ahogy eddig.
Csak amikor jön az a fránya érzés, egy kihagyott nap után este, hogy atyaég, nem írtam, nem fotóztam:O
Nos, én úgy gondolom, itt kell egy kis szünetet tartani...Kinek mennyi esik jól. Elvégre nem ebbõl élünk, nem az életünk és vérünk múlik ezen a már-már néha munkának tûnõ hobbin, amin túl, valljuk be, millió jó dolog vár még ránk.
Itt van az a pont, mikor nyögvenyelõs és erõltetett lesz a kellemesnek és szórakoztatónak induló ténykedés, ha "csakazértisíroknapontaméghabelegebedekis". Mert jajj......nem nõ az oldalszámletöltés.......nem nõ a látogatószám.......visszaesik a page rank.:O
Na és akkor mi van??? Tutira másnap is ugyanúgy fel fog kelni a nap, de még az olvasók sem dõlnek garantáltan a ...

Folytats a blogon ... zamatesillat.blogspot.com/2011/09/sva...

sponsored links

Keres?s