Summer berry frozen yogurt
sponsored links
Úgy készítettem, mint a Jeges málnakrém-et (szintén fõzés és fagylaltgép nélkül), a különbség csak a joghurt és a vegyes gyümölcs.
Hozzávalók: 350 g fagyasztott málna, szeder, fekete és piros ribiszke, 3 dl joghurt, 3 dl tejszín, 3 ek. méz.
A fagyos vegyes gyümölcsöt (pár szemet félretettem) elektromos aprítóval pépesítettem, majd hozzáadtam a mézet és a joghurtot. Krémesre kevertem. Végül a kemény habbá vert tejszínt is beleforgattam a joghurtos-mézes gyümölcsbe. Fagyasztást tûrõ mûanyag edénybe öntöttem és betettem a fagyasztóba. Fél óra elteltével...
Hozzávalók: 350 g fagyasztott málna, szeder, fekete és piros ribiszke, 3 dl joghurt, 3 dl tejszín, 3 ek. méz.
A fagyos vegyes gyümölcsöt (pár szemet félretettem) elektromos aprítóval pépesítettem, majd hozzáadtam a mézet és a joghurtot. Krémesre kevertem. Végül a kemény habbá vert tejszínt is beleforgattam a joghurtos-mézes gyümölcsbe. Fagyasztást tûrõ mûanyag edénybe öntöttem és betettem a fagyasztóba. Fél óra elteltével...