Strozzapreti paradicsomos csicseriborsóval
sponsored links
Ehhez a tésztához nincs sok hozzáfûznivalóm. Azon kevés ételek közé tartozik, amelyekhez nyugodt szívvel használhatunk konzervet is akár. Persze, az eredmény nem lesz ugyanaz, mintha magunk fõznénk a csicseriborsót, és a saját kertünkbõl szakítanánk hozzá paradicsomot, de még így is tartósítószer és minden ez-az mentes ételt tudhatunk magunkénak.
Strozzapreti paradicsomos csicseriborsóval
Hozzávalók: 320 g strozzapreti, 1 gerezd fokhagyma, 1 salottahagyma, 1 babérlevél, 2 púpos ek. hámozott, darabolt paradicsom, 240 g fõtt csicseriborsó (akár konzerv is), egy csokor petrezselyemzöld vagy koriander, frissen õrölt szerecsendió, frissen õrölt feketebors
Egy kisebb lábasban olívaolajat hevítünk, üvegesre pároljuk benne az apróra vágott salottahagymát és az áttört ...