Stollen tesztelve!

2011-12-07

sponsored links


És akkor, ahogy ígértem, ha lassacskán is, de megérkezett az update marcipános stollen! Most már anyuval együtt elõtesztkóstoltuk is, úgyhogy abszolút szabad a vásár:)

Nem gépelem be a teljes receptet, lévén alapvetõen Farkas Vilmos stollen receptjével dolgoztam, ajánlott megtekinteni a videót is, persze, ha valaki nem elõször süti (mint jómagam), hanem stollen ügyben abszolút vérprofi, ettõl el is tekinthet.

Én csak fél adaggal dolgoztam, tehát összesen 7,5 dkg liszt és 7,5 dkg master mix adta ki a tésztaalapot. A master mix miatt került bele egy csipet sütõpor is, a tej helyére pedig fõzõtejszínt tettem, ha már a beiglinél bevált. A kovász nagyot jót tett a tésztának, már formázáskor is nagyon szuper állaga volt.

A mazsolát rumba áztatott natúr aszalt szilvával helyettesítettem, a mandulát pisztáciával, és nyírfacukorral ...

Folytats a blogon ... anempiskota.blogspot.com/2011/12/stol...

sponsored links

Keres?s