Stefánia szelet medvehagymás rizzsel, petrezselymes krumplival, sült céklával és resztelt gombával
sponsored links
Stefánia szelet medvehagymás rizzsel, petrezselymes krumplival, sült céklával és resztelt gombával
Ez az étel a Stefánia vagdalt felhasználásával készült. A húsvéti asztalon is el tudom képzelni.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A krumplit felkockázom, sós vízben megfõzöm. A rizst megfõzöm.
A céklát kockára vágom, olajjal meglocsolva, fûszerezve megsütöm.
A szeletelt gombát az aprított hagymákkal megdinsztelem. Fûszerezem.
Tálaláskor teszek a tányérra 2 szelet Stefánia szeletet, mellé egy kupac rizst, rá aprított medvehagymát, vágok rá chilit, s díszítem chilivel. A tányérra teszek még sült céklát, dinsztelt gombát és fõtt krumplit. A krumplira rakok petrezselymet, a tányérra medvehagymát.
Ez az étel a Stefánia vagdalt felhasználásával készült. A húsvéti asztalon is el tudom képzelni.
Hozzávalók:
- 1 db Stefánia vagdalt rúd
- 1 csésze rizs
- 2 db burgonya
- 1 db cékla
- 2 db gomba
- 0,5 db vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 4 levél medvehagyma
- 2 szál petrezselyem
- 1 ek olaj
- só
- õrölt fekete bors
- chili
Elkészítés:
A krumplit felkockázom, sós vízben megfõzöm. A rizst megfõzöm.
A céklát kockára vágom, olajjal meglocsolva, fûszerezve megsütöm.
A szeletelt gombát az aprított hagymákkal megdinsztelem. Fûszerezem.
Tálaláskor teszek a tányérra 2 szelet Stefánia szeletet, mellé egy kupac rizst, rá aprított medvehagymát, vágok rá chilit, s díszítem chilivel. A tányérra teszek még sült céklát, dinsztelt gombát és fõtt krumplit. A krumplira rakok petrezselymet, a tányérra medvehagymát.