Steak (rib eye) medvehagymás karfiolszósszal és párol medvehagymával
sponsored links
Mégkis ideig tart a medvehagyma szezon, ki lehet próbálni ezt a receptet.
Amúgy nem nagyon szeretem ezt nagy felhajtást a medvehagyma körül ami mostanság megy a médiában és a weben. Sokan orrba-szájba használják mindenbe, különféle trükkös receptekhez használják fel, pedig szerintem ezt a növényt a helyén kellene kezelni, a medvehagyma nem több és nem kevesebb mint egy ízletes zöldség és nem valami gasztronómiai szent grál. Talán azért nem értem a nagy hype-ot mert én már gyerekkorom óta együtt élek a medvehagyma fogyasztásával, itt a Mecsek-oldalban mindig is volt belõle bõven, csak ki kellett menni mondjuk az orfûi útra és szedni, ha megkívántuk.
Rövid szezonja van, alig egy hónap, ezalatt én általában három-négyszer használom valami fogáshoz, ez ...