Steak (rib eye) medvehagymás karfiolszósszal és párol medvehagymával

2012-04-10

sponsored links


Mégkis ideig tart a medvehagyma szezon, ki lehet próbálni ezt a receptet.  
Amúgy nem nagyon szeretem ezt nagy felhajtást a medvehagyma körül ami mostanság megy a médiában és a weben. Sokan orrba-szájba használják mindenbe, különféle trükkös receptekhez használják fel, pedig szerintem ezt a növényt a helyén kellene kezelni, a medvehagyma nem több és nem kevesebb mint egy ízletes zöldség és nem valami gasztronómiai szent grál. Talán azért nem értem a nagy hype-ot mert én már gyerekkorom óta együtt élek a medvehagyma fogyasztásával, itt a Mecsek-oldalban mindig is volt belõle bõven, csak ki kellett menni mondjuk az orfûi útra és szedni, ha megkívántuk.
Rövid szezonja van, alig egy hónap, ezalatt én általában három-négyszer használom valami fogáshoz, ez ...

Folytats a blogon ... tomakonyha.blogspot.com/2012/04/steak...

sponsored links

Keres?s