Spórolós vacsora: póréhagymával töltött burgonya

2014-04-09

sponsored links





Az egyszerû ételeknek van egyfajta bája. A burgonya önmagában elég szürke étel, mégis néhány hozzávalóval isteni fogást lehet belõle komponálni. Most póréhagyma és kevés krémsajt jutott bele. Isteni húsmentes fogás lett. És most nem mellékesen húsmentes. Körete pedig sör és saláta volt!

Töltött burgonya



Sült burgonya póréhagymával töltve

Hozzávalók 2 személyre:

2 db nagyobb burgonya, 1 póréhagyma, 1 kanál vaj, petrezselyem, oregánó, 1 tojás, 2 evõkanál krémsajt

nlc-pórésburgonya 3



A burgonyát mossuk meg és héjastul süssük puhára a sütõben. Közben karikázzuk fel a póréhagymát és pároljuk meg kevés vajon. A megsült burgonyákat vágjuk hosszában félbe és kaparjuk egy tálba a belsejét. Keverjük hozzá a párolt póréhagymát, fûszerezzük oregánóval, petrezselyemmel, csipetnyi sóval. Adjuk hozzá a krémsajtot és a tojást is. Töltsük meg a kikapart burgonyát ezzel a masszával és tegyük vissza a sütõbe még 10 ? 15 percre.

Fogyasztható önmagában salátával, vagy húsos étel köreteként.


Hasonló bejegyzések:




Bianco-hal citromos burgonyamártásban
Bianco hal citromos burgonyamártásban


nutellásmuffin
Márványos muffin, nutellával



Egy tál india: Csicseriborsó, burgonya bádzsi



Citromos csirkemell olívabogyós, póréhagymás raguval




Folytats a blogon ... marmalade.cafeblog.hu/2014/04/09/spor...

sponsored links

Keres?s