Spárgás új krumpli felturbózva

2012-05-15

sponsored links

 
Jaj, szegény blogom,  kicsit elhanyagoltam az elmúlt napokban... Be kell jelentkezni a Facebook-ra, annak, aki még nem lájkolt ott, mivel  az valahogy gyorsabb és interaktívabb, mint a blog, így gyakrabban felteszek egy-két képet, vagy valamilyen infót. Tudom, ez nem jó, de igyekszem pótolni, amit kell. 
 
Van itt számos poszt, ami már csak a megírásra vár... például egy tagine recept, amirõl már írtam a Fes-i beszámolóban. Marokkó folytatása is elõ van már fotó ügyileg készítve, voltam egy kekszmanufaktúrában és egy élményfagyizóban. Mindkettõ megér néhány gondolatot, sõt, komplett posztot. Közben pedig fõzök. Általában minden nap. Általában le is fotózom, ha a körülmények engedik és nem épp rohanásban vagyunk. Nem is tudom összeszámolni, hány, de hány meg nem írt recept várja sorát, hogy felkerüljön ide. Kellene egy asszisztens vagy az, hogy a nap ne 24 óra legyen :) vagy javítani kell az time menedzsmentemen... amiben azért minden szerénység nélkül állíthatom elég jó voltam, eddig. Viszont nincs okom panaszra, mert az idõm magam osztom be és arra amire szeretném. 

Vágjunk is bele. Arra gondoltam, hogy most egy gyors spárgás recepttel jövök, megelõzve minden egyéb ígéretemet, a fotó annyira tetszik, hogy most fel kell tennem. Ritkán vagyok képpel megelégedve, de ha minden képem ilyen szép lenne, akkor egészen boldog lennék, ahhoz képest hogy fotós analfabétának tartom magam, akinek zéró türelme van napokig böngészni oldalakat leírások után. Igaz a helyzet valószínûleg más lenne, ha csak ezzel kellene foglalkoznom, de erre még várni kell egy keveset, úgyhogy egyelõre megelégszem az ilyen képekkel :) 

Most pedig a lelkizõs rész után jöjjön a recept: 

Hozzávalók 2 fõ részére:  ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/PFvA...

sponsored links

Keres?s