Spárgás túrórolád (paleo)

2014-04-07

sponsored links



Hozzávalók:


20 dkg vékonyra szeletelt fõtt-füstölt tarja
25 dkg Totu (nem paleozóknak túró)
2,5 dl kókusztej (vagy magtej) (nem paleozóknak tejszín)
25 dkg spárga
1 teáskanál eritritol (xilit vagy nyírfacukor)
3 dkg medvehagyma (snidling, újhagyma vagy póré)
6 lapzselatin vagy 1 dkg por zselatin
1/2 dl víz
2 evõkanál citromlé
törött bors

A megtisztított spárgát sós,cukros, forrásban lévõ vízben 3-4 percig fõzzük. Leszûrjük, kihûtjük. Egy õzgerinc formát kibélelünk füstölt tarja szeletekkel. A totut, a kókusztejjel és a citromlével krémesre turmixoljuk. Sózzuk, borsozzuk. Hozzákeverjük a kis lángon vízben feloldott zselatint és végül az apróra vágott medvehagymát is. A krém harmadát az õzgerincbe töltjük. 3 sorban spárgát rakosgatunk rá. Erre tesszük a maradék krém felét. Újra spárgát rakosgatunk rá, amire a megmaradt krém kerül majd. Lefedjük tarjaszeletekkel és 3-4 órára hûtõszekrénybe tesszük dermedni. Salátával, paleo kenyérrel, vagy paleo rágcsával kínáljuk.

A totut és a tojásrudat paleo és bio boltokban, valamint a gyártó Capriovus Budapesti telephelyén Bp. XIV.ker. Varannó u. 3. (Nyitva H-P 7-16) tudjátok beszerezni. Vidéken és Szlovákiában élõknek érdemes náluk telefonon, vagy emailben érdeklõdni, mert a járat útvonalán, egyeztetéssel megbeszélt találkozó szerint, érték határ nélküli rendeléssel szállítják ki az árut. Tel:222 5906, 222 5932, 222 5933

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s